Vino cu noi mai departe. Independent de viitor

Trimite „Apollo” prin SMS la 8846 și donează 2 Euro ca Apollo111 să rămână un spațiu liber de creație și distracție.

/spacer
/spacer

/spacer
/spacer

Teatrul Apollo111 a reusit in ultimii 5 ani să își creeze și consolideze rolul în viața culturală din București, propunând un program artistic complet: spectacole curajoase, concerte, expoziții, conferințe și petreceri. Ajuns rapid unul dintre cele mai vizibile spații independente pentru arte performative din oraș, Apollo111 s-a impus ca un loc de creație liber, pe scena căruia s-au produs spectacole inovatoare, premiate național și internațional, și selectate în cele mai importante festivaluri din țară. Fiind situat în Palatul Universul, unul dintre cele mai efervescente puncte creative ale Bucureștiului, Apollo111 este cunoscut și ca un loc de petrecere și relaxare, fie vorba de nopțile din club sau serile pe terasa de lângă parcul Cișmigiu.

La peste un an de la debutul pandemiei de SARS Cov-19 – adică la peste un an de la închiderea teatrelor, cinematografelor și spațiilor de evenimente – autoritățile întârzie măsurile concrete pentru sprijinirea sectorului cultural. Teatrele independente, cum este și Apollo111, își autofinanțează existența, nu beneficiază de bugete de la Primărie sau Ministerul Culturii precum teatrele de stat. Chiria, salariile, noile producții sunt finanțate din vânzarea de bilete și din evenimentele conexe. Apollo111, ca multe alte spații similare din oraș, a ajuns la un punct limită. După un an de supraviețuire, riscă închiderea. Dar mai face o încercare.

Prin campania “Independent de viitor”, Apollo111 face un apel la comunitate – la cei zeci de mii de oameni care ne-au trecut pragul în ultimii ani – fie la spectacole, concerte, vernisaje, filme sau petreceri – să ne ajute să trecem prin această perioadă. Mai e puțin, dar nu mai putem rezista singuri.

Trimite „Apollo” prin SMS la 8846 și donează 2 Euro ca Apollo111 să rămână un spațiu liber de creație și distracție.

 

Redirectioneaza 3,5% din impozitul pe venit pentru Apollo111

Până pe 25 mai, poți redirecționa 3,5% din impozitul pe venit pentru teatrul Apollo111 prin doar câteva click-uri.

Formularul completat, semnat și scanat poate fi trimis și prin e-mail la salut@apollo111.ro! Dacă nu ai imprimantă și scanner și vrei să completezi și să semnezi online urmează instrucțiuniile:

1. Trebuie să ai aplicația Adobe Reader descărcată
2. Dai editare – marcat cu semnul grafic al unui pix – și alegi Fill & Sign.
3. Odată ce-ai făcut asta, caută pictograma unui stilou. Apeși pe ea și începi să semnezi în câmpul din stânga jos, la „Semnătură Contribuabil”
4. Click pe Done, iar semnătura va fi salvată.

COMPLETEAZĂ ȘI DESCARCĂ FORMULARUL AICI

/spacer
/spacer

Doneaza prin transfer bancar

ASOCIATIA CULTURALA KEPLER 325B
RO97 BRDE 410S V657 5805 4100

Multumim