/home/exitfilm/public_html/apollo111.ro/wp-content/themes/apollo
Lumea se schimbă
de la o stagiune
la alta
Palatul Universul
Str. Actor Ion
Brezoianu 23-25

<

ÎNAPOI

Atelier de gătit pentru copii

BILETE DISPONIBILE

Atelier de gătit pentru copii

Duminică, 21 mai, la teatrul Apollo111, ziua începe la ora 11:00, cu un spectacol minunat pentru toată familia – Tărâmul din Globul Fermecat – și un atelier de gătit pentru copii – Mini Zucchini.

Despre spectacol: Kay și Gerda sunt doi frați care iubesc poveștile. Gerda îi citește lui Kay câte una în fiecare seară, iar când ajunge la cea despre Crăiasa Zăpezii, care ar putea să înghețe orice copil doar printr-o sărutare pe frunte, se întâmplă ceva neobișnuit: Crăiasa iese din poveste si îl cheamă pe Kay în regatul ei din Globul Fermecat. Aici începe o aventură plină de magie, pe tărâmul unde florile si animăluțele vorbesc, căci Gerda pleacă in căutarea fratelui ei. Oare cum îl va salva din mâinile Crăiesei?

Despre atelier: După ce vorbim despre importanța fructelor în alimentația noastră precum și despre proveniența lor, copiii își vor crea în echipă câte un smoothie pe care îl vom degusta împreună. Vom descoperi ce combinație de gusturi îi place fiecăruia în parte și faptul că avem gusturi diferite e un lucru cât se poate de normal. Aducem în discuție și risipa de mâncare și cum smoothie-urile o pot reduce prin folosirea unor fructe care nu ni se par așa atractive.

Prețul unui pachet spectacol + atelier este de 60 de lei.

Spectacolul durează 50 de minute, iar atelierele încep imediat după. Pentru buna desfășurare a atelierului, vor fi două grupe de vârstă:

De la ora 12:00 – 4 – 7 ani
De la ora 12:45 – 7 – 12 ani

Înscrieri și detalii: 0726 18 58 12 sau salut@apollo111.ro.

Locurile sunt limitate.

Despre Mini Zucchini: Copiii au posibilitatea să pregătească mai multe rețete, unele raw, altele gătite dacă avem un cuptor prin preajmă. Pe lângă socializare, cei mici învață să aibă răbdare, să lucreze în echipă, să își descopere gusturile, să folosească ustensile din bucătărie și să plece acasă cu propuneri de snack-uri pentru școală sau grădi și chiar cu rețetele lor.

Până în prezent Mini Zucchini a ținut ateliere de gătit & grădinărit pentru copii, sub forma unor cluburi de conversație în limba engleză la British Council dar și în cadrul unor evenimente dedicate copiilor –” Ograda cu cărți” organizat de Cărturești și Săptămânii Altfel, în cadrul grădinițelor și școlilor din București.